سیزدهمین جشنواره ملی سرزمین نور
در این فستیوال چه می گذرد ؟؟
(✔️ عکس✔️فیلم کوتاه✔️هنرهای تصویری✔️شعر✔️داستان✔️خاطره✔️قطعه ادبی✔️دلنوشته) اسمش را گذاشته ایم «کاروان»، چون ویژه آنهایی است که یا با دانشگاهشان، یا با بچه های مدرسه شان و یا با بچه محل هایشان و در مجموع راهی مناطق راهیان نور و دفاع مقدس می شوند. و «مردمی» گذاشته ایم، تا نشان بدهیم برای این بخش از جشنواره، لازم نیست خیلی قلنبه و سلنبه حرف بزنید یا آثار عجیب و غریبی از خودتان به جا بگذارید. با زبان خودتان و از سادگی و صداقت خودتان بهره ببرید. به همان صداقت و سادگی مردم کوچه و خیابان. نگران این نباشید که اثرتان زیبا نباشد. هر اثری زیبایی های خاص خودش را دارد. این بخش هم دسته بندی گروه سنی دارد و هم دسته بندی قالب اثری که خلق می کنید.
دسته بندی قالب اثر: بخش ادبی (شامل متن ادبی، دلنوشته و خاطره) بخش تلفن همراه (شامل فیلم موبایل و عکس موبایل)
۲. در این بخش، رقیب های شما، هم سن و سال های شما هستند و بی شک، اثر شما با آنها سنجیده خواهد شد. هر چند هیچ جشنواره ای نخواهد توانست، ارزش واقعی اثر شما را بسنجد و هر اثری به خودی خود باارزش و قابل احترام است. خصوصاً اگر درباره ی شهدا باشد.
دسته بندی سنی: نوجوان (کمتر از ۲۰ سال) جوان (۲۰ تا ۳۰ سال) بزرگسال (۳۰ سال به بالا)
یادمان باشد که معیار سنجش سن، اردی بهشت ماه ۱۳۹۴ می باشد. پس حواسمان باشد اشتباه حساب و کتاب نکنیم.
۳. دبیرخانه این بخش آثار را در دو سطح استانی و کشوری ارزیابی خواهد کرد. بدین معنی که تمامی آثار از سراسر هر استان جمع آوری شده و در دبیرخانه استانی، ثبت، دسته بندی و داوری می شود. پس از اعلام نتایج، هر استان به طور مستقل برگزیده های خود را در برنامه ای خاص، مورد تقدیر قرار خواهد داد. سپس آثار برگزیده هر استان، به دبیرخانه مرکزی در تهران ارسال می شود و مجدداً مورد ارزیابی قرار می گیرد و در اختتامیه ای که هر سال برگزار می شود، برگزیدگان مورد تقدیر قرار خواهند گرفت. بنابراین شما باید آثارتان را به نشانی دبیرخانه استانی که در پایین همین برگه آمده ارسال نمایید.
۴. یک توضیح دوستانه: اگر دوست دارید شعر بنویسید و یا داستان، اما هنوز قواعد و اصول آن را به درستی نمی دانید هیچ اشکالی ندارد. می توانید به جای شعر، متن ادبی بنویسید و به جای داستان هم خاطره بنویسید.
نحوه ثبت نام و ارسال آثار :
۱. دبیرخانه مرکزی (تهران): چنانچه آثارتان را برای دبیرخانه مرکزی ارسال
نمایید، بدون شک در سطح استانی داوری نخواهید شد. اما اگر اثر شما از طریق
استانتان به ما برسد، ممکن است در سطح استانی نیز مورد تقدیر قرار بگیرید.
با این حال اگر خواستید آثارتان را مستقیماً برای ما بفرستید، میتوانید از
طریق سایت جشنواره SARZAMINENOOR.IR و یا نشانی پستی ارسال نمایید.
« راستی حواستان باشد! ریزتر می نویسیم کسی نبیند. این روزها تعرفه های
پست خیلی زیاد شده! ارسال از طریق سایت، خیلی سریع تر و به صرفه تر است. »
از همین جا به همه عزیزان اداره پست، خدا قوت می گوییم!
۲. دبیرخانه استانی: نشانی پستی و تلفن دبیرخانه های استانی در سایت
جشنواره وجود دارد. ضمناً می توانید از طریق تلفن های دبیرخانه مرکزی
تهران، نشانی پستی دبیرخانه استان خود را جویا شوید.
چند نکته:
۱. برای شرکت در این بخش، هیچگونه مدرکی و شاهدی لازم نیست تا اثبات کند شما حرفه ای هستید. اما بدیهی است، در این بخش، رقیب های جدی تر و سخت تری در کنارتان حضور دارند. پس چنانچه تجربه کافی را در رشته مورد علاقه تان ندارید، بهتر است خودتان پشیمان شوید و در بخش عمومی (کاروان) شرکت نمایید. «حرفه ای» بودن این بخش هم به خاطر این است که شاخه های آن، برای کسانی است که عمری در این عرصه صرف کرده اند و حالا با کوهی از تجربه، همچنان به خلق آثار مشغولند. کسانی که فوت و فن کار را می دانند.
۲. دبیرخانه این بخش به صورت متمرکز است. بدین معنی که تمامی آثار از سراسر کشور جمع آوری شده و در دبیرخانه مرکزی تهران، ثبت، دسته بندی و داوری می شود. بنابراین شما می توانید آثارتان را برای دبیرخانه مرکزی و یا به نشانی دبیرخانه استان خود که در توضیحات بخش مردمی (کاروان) آمده ارسال نمایید.
شیوه های ارسال اثر در بخش ققنوس (حرفه ای) اینهاست:
دبیرخانه مرکزی جشنواره (تهران): از طریق سایت جشنواره sarzaminenoor.ir و
یا نشانی: تهران، بزرگراه بسیج – جنب سازمان بسیج – طبقه دوم بانک انصار –
کدپستی ۱۳۱۱۸-۱۷۸۱۸
البته این را با فونت ریزتر باز هم می آوریم که کسی نبیند. این روزها
پست گران شده است، همان اینترنتی باشید بهتر است، باکلاس تر هم هست! خود
دانید.
بچه های اداره پست، خسته نباشید!
اگر حجم آثارتان زیاد است و امکان ارسال آن از طریق سایت وجود ندارد، آن را در لوح فشرده (cd یا dvd) کپی کنید و برای ما بفرستید. در غیر این صورت سعی کنید اثرتان را از طریق سایت بفرستید. چون هم زودتر به دست ما می رسد و هم این که ما اسامی کسانی را که اثرشان را برای ما فرستاده اند، در سایت می گذاریم و شما زودتر خیالتان راحت می شود. این جشنواره، محدود به هیچ گروه و قومی نیست. هر کسی با هر تفکر و کسوتی می تواند در این جشنواره شرکت نماید.
بخش عکس:
در بخش حرفه ای: آثار عکس می بایست حداقل در وضوح ۳۰۰dpi و در فرمت فایل های مرسوم عکس باشند.
در بخش مردمی: عکس های تلفن همراه یا عکس های دوربین خانگی، باید دارای
کیفیتی مطلوب و قابل ارائه باشند. همچنین فرمت عکس ها باید رایج باشد.
آثار نوشتاری: (متن ادبی، دلنوشته، داستان، خاطره، شعر، فیلمنامه و نمایشنامه): این آثار یا باید در محیط Word در قطع A4 و یا بر روی یک طرف برگه A4 چاپ شده و یا با خطی خوانا نوشته شده باشد.
توضیح: شما می توانید در همه رشته های یک بخش شرکت کنید. مثلا می توانید در رشته عکس موبایل و متن ادبی شرکت نمایید. اما نمی توانید در بخش های متن ادبی و رمان شرکت کنید. به طور کلی نمی توانید در بخش کاروان و ققنوس به طور همزمان شرکت نمایید. این جمله را صدبار گفته ایم، اما آخرش هزار نفر همین کار را می کنند.
ارسال فرم های ناقص و عدم رعایت شرایط اعلام شده، موجب حذف آثار از مرحله ی داوری خواهد شد.
* تا جای ممکن از تحویل آثار به صورت حضوری خودداری شود.
توضیحات: آثاری که از طریق سایت ارسال می شوند نیازی به اطلاعات فردی شرکت کننده ندارند. زیرا سامانه ثبت نام، اطلاعات لازم را از کاربر دریافت می کند. اما آثاری که از طریق آدرس پستی ارسال می گردند، می بایست به همراه اطلاعات کامل فردی (همانند فرم فراخوان) ارسال شوند. فرم اطلاعات فردی، در سایت وجود دارد.
ارتباط با جشنواره
با وجود این که ما خیلی سعی کردیم توضیحات را کامل و شفاف به شما بدهیم، اما مطمئنیم آخر سر، سوالی برایتان پیش می آید. همین الان شما گوشی تلفن را برداشته اید و می خواهید به ما زنگ بزنید. ما شماره ها را اینجا می نویسیم تا هی دنبال شماره ها نگردید: اینها:
دبیرخانه و ثبت آثار پستی: ۳۳۲۳۹۶۴۶ – ۰۲۱
(زنگ بزنید، هستند)
واحد رایانه و آثار اینترنتی: ۳۵۹۴۹۶۲۴- ۰۲۱
(مسئول این بخش، ۲۴ ساعت سرش توی کامپیوتر است، زنگ بزنید بلکه کمی هم استراحت کند)
تلفن گویا ۱- ۳۵۹۴۹۸۳۰ -۰۲۱
دبیر جشنواره: ۳۵۹۴۹۷۳۸-۰۲۱
(خیلی سرش شلوغ است، زنگ نزنید)
سامانه پیام کوتاه: ۶۶۰۰۰۰۵۱۳