اهلِ یقین

شهدا امامزادگان عشقند که مزارشان زیارتگاه اهلِ یقین است .امام (ره)

اهلِ یقین

شهدا امامزادگان عشقند که مزارشان زیارتگاه اهلِ یقین است .امام (ره)

۳ مطلب در آبان ۱۳۹۶ ثبت شده است


اسامی شهدا


خیبر نام عملیاتی است که تعداد ۱۴۶ شهید یعنی بیش از ۱۱ درصد کل شهدای شهرستان فلاورجان از دل آن آسمانی شدند به همین دلیل ۵ اسفند که مصادف را روز سوم این عملیات است و بیش از ۹۰ شهید شهرستان فلاورجان در این روز تشییع شدند بنام روز شهرستان فلاورجان نام گذاری شده است.

به گزارش پایگاه خبری فلاورجان”پلنا” هرگاه در محفلی نام عملیات بزرگ خیبر می آید آنهایی که در این عملیات بوده اند مطمئنا نمی توانند از نام شهرستان فلاورجان به سادگی بگذرند.

 

عملیاتی که تعداد ۱۴۶ شهید یعنی بیش از ۱۱ درصد کل شهدای شهرستان فلاورجان از دل آن آسمانی شدند به همین دلیل ۵ اسفند که مصادف را روز سوم این عملیات است و بیش از ۹۰ شهید شهرستان فلاورجان در این روز تشییع شدند بنام روز شهرستان فلاورجان نام گذاری شده است.

 

با توجه به در خواست برخی از همشهریان عزیز و با پیگیری از بنیاد شهید و سپاه شهرستان فلاورجان توانستیم تعداد یکصدو چهل تن از این لاله ها را شناسایی و نام آنها را در این مطلب بیاوریم ضمن پوزش از خانواده همه شهدا اگر خانواده شهیدی هست که نام عزیزشان از قلم افتاده است نام وی را برای ما ایمیل نمایند.

 

اما باز هم یادآور می شویم این شهدا شهدای عملیات خیبر هستند و انشاءالله در صورت همکاری ادارات مربوط اسامی شهدای شهرستان در عملیات های مختلف را در آینده برای شما خواهیم آورد.

 

اسامی شهدای فلاورجان در عملیات خیبر به شرح زیر است:

ا- عبدالعظیم ابراهیمی

۲-نادر اسماعیلی

۳- صفر علی اقبالی

۴- ولی الله ایزدی

۵- محمد بابایی

۶- محمد باقریان

۷- رضا براتی

۸- غلامرضا ترابی

۹- محمد ترکی

۱۰- صفرعلی توکلی

۱۱- محمد توکلی

۱۲- رجبعلی جزی

۱۳- صفرعلی جعفر زاده

۱۴- براتعلی جعفری

۱۵- محمد جمالی

۱۶- اسدالله جوانمردی

۱۷- امیرقلی جوانمردی

۱۸- اکبر حفیظی

۱۹- محمد علی دهخدا

۲۰- محمد علی رضایی

۲۱- محمد رضایی

۲۲- رمضان رفیع زاده

۲۳- نعمت الله رهنما

۲۴- علی اکبر رئیسی

۲۵- اصغر زمانی

۲۶- محمد سلمانیان

۱ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰ ۲۸ آبان ۹۶ ، ۱۹:۱۲
محمود جانقربانی


مراسم افتتاح دفتر کنگره سرداران و 1300 شهید شهرستان در شهر فلاورجان روز پنجشنبه 95/10/02 از ساعت 10 صبح با حضور ریاست بنیاد شهید و امورایثارگران ،فرمانده ناحیه مقاومت سپاه ،بخشدار مرکزی ،شهردار،ریاست سازمان تبلیغات اسلامی ،رییس کنگره سرداران وجمعی از ایثارگران وخانواده معظم شهداء برگزار گردید.

۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰ ۲۰ آبان ۹۶ ، ۱۹:۴۶
محمود جانقربانی
حاج ابراهیم همت از آن دست شهداست که هر چه درباره‌اش گفته و نوشته شود، باز هم سخنان تازه و نکاتی می‌توان از آنها به دست آورد؛ در روزهای پایانی سال که اتفاقا همزمان با سالگرد شهادت سردار سرافراز سپاه اسلام است، گزارشی از زندگی حاج ابراهیم همت را برای مخاطبان ارائه می‌کند.



شهید «‌محمد ابراهیم همت» در دوازدهم فروردین ۱۳۳۴ در «شهرضا»، یکی از شهرهای استان «‌اصفهان» در خانواده‌ای مستضعف و متدین به دنیا آمد. در سال 1352 وارد دانشسرای اصفهان شد و پس از دریافت مدرک تحصیلی فوق دیپلم، به سربازی رفت. در حین سربازی و پس از آن، روی به مبارزه با رژیم طاغوت آورد و با گروه‌های مبارز مسلمان مرتبط شد.


پس از پیروزی انقلاب اسلامی، همت فعالیت‌های خود را گسترش داد؛ «کمیته انقلاب اسلامی» را در «شهرضا» راه‌اندازی کرد و با کمک دوستانش، هسته اولیه «سپاه» شهر را شکل داد. در اواخر سال ۱۳۵8، بر حسب ضرورت، به «خرمشهر» و سپس به «بندر چابهار» و «کنارک» و استان «سیستان و بلوچستان» رفت و به فعالیت‌های گسترده فرهنگی پرداخت.


در خرداد سال ۱۳۵۹ به منطقه «کردستان» فرستاده شد و بنا بر آماری که از یادداشت‌های آن شهید به دست آمده است، سپاه پاسداران پاوه از مهر ۱۳۵۹ تا دی ماه ۱۳۶۰ (با فرماندهی مدبرانه او)، ۲۵ عملیات موفق در خصوص پاک‌سازی روستاها از وجود اشرار، آزادسازی ارتفاعات و درگیری با نیروهای ضد انقلاب داشته است.


پس از آغاز جنگ تحمیلی از سوی رژیم متجاوز عراق، شهید «همت» به صحنه کارزار وارد شد و در سالیان حضور در جبهه‌های نبرد، خدمات شایان توجهی از خود بر جای گذاشت و افتخارها آفرید. 


و اما به همراه شهید حاج احمد متوسلیان، تیپ محمد رسول‌الله (ص) را تشکیل داد و در عملیات «‌فتح‌المبین» مسئولیت بخشی از عملیات، به عهده این سردار دلاور بود. در عملیات پیروزمندانه «‌بیت‌المقدس» در سمت معاونت تیپ محمد رسول‌الله (ص) فعالیت کرد. با آغاز عملیات «‌رمضان» در تاریخ ۱۳۶۱/۴/۲۳ در منطقه «شرق بصره»، فرماندهی تیپ ۲۷ حضرت رسول (ص) را بر عهده گرفت و بعدها با ارتقای این یگان به لشکر، تا هنگام شهادتش در سمت فرماندهی آن انجام وظیفه کرد. 


در «والفجر مقدماتی» مسئولیت سپاه یازدهم قدر را که شامل«لشکر ۲۷ حضرت محمد رسول‌الله (ص)، ‌لشکر ۳۱ عاشورا، لشکر ۵ نصر و تیپ ۱۰ سیدالشهدا (ع)» بود را بر عهده گرفت و سرانجام در عملیات خیبر، در جزیره مجنون، و در هفدهم اسفند 1362، این جان ناآرام و شیدا، بهانه وصل به معبود را با ترکشی که بر پیکرش نشست، پیدا کرد و شهد دلنشین شهادت را لاجرعه سر کشید. خدایش با اولیا محشور گرداند.
۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰ ۱۰ آبان ۹۶ ، ۲۰:۴۹
محمود جانقربانی